VÅR VISION

“är att skapa

ett transparant och 

ansvarsfullt varumärke”

VÅR HISTORIA

När vi blev föräldrar för första gången, insåg vi att vi ville skapa en bättre och mer hållbar planet för våra två döttrar att växa upp på. Vi brinner för att leva ett hållbart liv med bekväm och snygg design.

Vi är medvetna om att planeten inte tillhör oss för evigt, men vi vill se till att den är välmående och hållbar för våra framtida generationer. Därför är vårt mål att behandla planeten som om vi planerar att stanna här för alltid.

WECY grundades med en tydlig vision: att skapa snygga och sköna träningskläder inom ett ansvarsfullt varumärke med full transparens gentemot alla fantastiska kvinnor och vår planet.

Vi är så glada att du väljer att stödja WECY och vår strävan efter att göra en positiv förändring för vår planet och dess invånare. Tillsammans kan vi göra skillnad! ❤️

ETT PLANETDRIVET VARUMÄRKE

WECY är ett planetdrivet varumärke med ett mål att vårda vår planet som om vi planerat att stanna på den. Vårt mål är att skapa snygga, sköna träningskläder med en positiv påverkan på världen. Vi är noga med att skapa produkter med minimal inverkan på naturen genom att designa noggrant utvalda produkter i få limiterade kollektioner med full transparens. Våra material är antingen återvunna eller naturliga och produceras i Europa för att minimera transporter.

Vi vill att du ska känna dig säker på att du gör ett positivt val för vår planet när du väljer WECY. Besök vår hemsida för att lära dig mer om vårt hållbara arbete och hur vi arbetar för att skapa en bättre framtid för våra kommande generationer.

Tillsammans kan vi göra en skillnad för vår planet, låt oss ta ansvar och agera idag!

Läs mer om vårt hållbara arbete HÄR

Kom ihåg att världen är DIN!

Produkt tillagd i önskelista
Produkt tillagd till jämförelse